Maak een afspraak

Referenties

Hier leest u een aantal verhalen van mensen die getraind en/f begeleidt zijn door Sporting Plus.
Als zelfstandig ondernemer heb ik dagelijks veel aan mijn hoofd. Ik merkte op een gegeven moment dat mijn conditie achteruit ging en zocht naar wegen om mijn levensstijl te verbeteren, om mij zo fitter en levenslustiger te voelen.

Na een korte zoektocht op internet kwam ik op de website terecht van Sporting Plus in Broek op Langedijk en zette de eerste stap in de fitness wereld. Meteen begreep ik de PLUS! Een persoonlijke en doelgerichte aanpak kwam ik tegen, er ging meteen een wereld voor mij open. Het enthousiasme van mijn trainer Erik Zomerdijk zorgde ervoor dat ik mij volledig inzette, hij weet mensen echt te inspireren!

Ik ben begonnen met trainen en doe dat nu twee keer in de week. Ook met het sportvasten heb ik veel goede resultaten bereikt. Zo ben ik gestopt met roken en heb ik geleerd om mijn lichamelijke en geestelijk conditie aanzienlijk te verbeteren.

Door de uitstekende begeleiding van Sporting Plus voel ik mij veel fitter en heb ik een nog positievere levensinstelling gekregen. Hier profiteer ik in mijn dagelijkse werkzaamheden en in mijn privé leven van! Ik kan iedereen aanraden om een intake gesprek te plannen bij Sporting Plus. Laat deze kans niet liggen, er gaat echt een wereld voor u open...
Laurens Leijen
over Sportvasten en Personal Training
Door deze mentaal-intensieve kuur, ben ik enorm afgevallen. Het draagt bij aan het ontwikkelen van je discipline op het gebied van 'niet snoepen'. 17 Kilo minder!
Tommy Zwartjes
over Sportvasten
Sporting Plus heeft er voor gezorgd dat ik uit mijn neerwaartse spiraal ben gekomen. Daarnaast ben ik de nodige kilo's afgevallen waar ik érg blij om ben! Erik, Bedankt!
Marion de Bie
over Personal Training

Sporting Plus

Bijlestaal 48d

1721 PW Broek op Langedijk