Maak een afspraak

Sharon Muller

Naast mijn vorige baan, Praktijkmanager in de tandheelkunde, heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van ontspanningsmassages. Van (holistische) klassieke massage, Shiatsu drukpuntmassage en Tui-Na massage techniek, zwangerschapsmassage in Nederland tot Balinese Massage Therapist, Thai Yoga Massage, Voetreflexologie op Bali.
Aanvullend heb ik Reiki I en II gedaan in Zaandam. Ik heb besloten mijn gevoel te volgen waardoor ik het besluit heb genomen om als zelfstandig ondernemer een massagepraktijk op te starten.

Ik verzorg massages op diverse locaties, waaronder de gloednieuwe locatie van Sporting Plus in Noord-Scharwoude.

Door mijn ervaring heb ik een eigen unieke manier van masseren ontwikkeld. Door goed te luisteren naar de wensen, klachten en voorkeuren van de klant maak ik een mix van verschillende massagetechnieken.

Het bijzondere dat mensen ervaren is diepe ontspanning, ruimte in spieren maar ook ruimte in het hoofd. Ik geef ze meer energie en zorg voor een betere spierdoorbloeding. Een goede stevige massage helpt bij verkrampte spieren, een stijve stramme nek en zorgt direct voor verlichting.

Wil je zelf ervaren wat massage voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op via 06-14342847.

Neem contact op met Sharon

Sharon Muller

Sporting Plus

Bijlestaal 48d

1721 PW Broek op Langedijk