Maak een afspraak
personal-training-roeien.jpg

Personal training

Heeft u in het verleden al eens de weg naar de sportschool gemaakt, maar bleef het resultaat uit en vond u het lastig om gemotiveerd te blijven? Of bent u als ondernemer zo druk dat sporten er compleet bij inschiet? Personal training bij Sporting Plus is de beste manier om zo efficiënt mogelijk resultaat te boeken op het gebied van gewichtsverlies, meer spiermassa, een fitter gevoel en meer energie.

Personal training is 1 op 1 trainen onder begeleiding van een professionele instructeur. U traint met een trainingsprogramma op maat, gebaseerd op een assesement (bewegingsanalyse). Hierbij staan uw doelstellingen centraal en houden wij rekening met externe factoren zoals werk en privé.

Begeleiden, adviseren en motiveren staan centraal tijdens de trainingen. Het gaat hierbij om een totaalpakket. Naast bewegen spelen ook zaken als voeding, psyche, huidige leefstijl en medische klachten een belangrijke rol in het realiseren van een gezonde(re) leefstijl. Door de intensieve samenwerking vinden wij het belangrijk dat er een klik is tussen klant en trainer.

Het moment van trainen wordt volledig aangepast op wat u het beste uitkomt. Of dit nu om 7 uur ’s ochtends, ’s middags of na werktijd is.

Naast 1 op 1 trainingen verzorgen wij ook Small group trainingen. Hierbij wordt er getraind in kleine groepen van maximaal 6 personen.

Waarin zit nu het verschil tussen de fitnessinstructeur en trainen met uw eigen Personal Trainer?

  1. Een Personal Trainer is alleen met u bezig! 100% focus! Dit kan 1 op 1 zijn, maar ook in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Tijdens de sessie komt er niets tussendoor en gaat alle aandacht naar u. Dit in tegenstelling tot fitnessbegeleiding, waar een instructeur doorgaans de beperkte tijd moet verdelen over een grote hoeveelheid klanten.
  1. De Personal Trainer is volledig toegewijd om uw doelen te realiseren! Het contact is vrij intensief en vaak wordt de trainer gezien als een vertrouwenspersoon.
  1. De Personal Trainer is flexibel! Bij de reguliere fitnessbegeleiding dient men zich toch vaak aan te passen aan de mogelijkheden in het werkrooster. De Personal Trainer is dus veel flexibeler en kan zelfs ’s morgens vroeg of ‘s avonds laat een trainingssessie doen.
  1. Een Personal Trainer weet en kan meer! Personal Trainers zijn begonnen als fitnessinstructeur, maar hebben zich veelvuldig bijgeschoold op gebied van training, voeding, coaching, blessurepreventie.
  1. De Personal Trainer heeft meer kennis en doet daarom vaak andere oefeningen. Het accent ligt hierbij op functioneel trainen. Functionele training betekent kortweg; kiezen voor oefeningen die aansluiten bij de situatie in de dagelijkse praktijk. Er worden hierbij ook veel losse materialen gebruikt in plaats van de standaard fitnesstoestellen.
  1. Een Personal Trainer is niet gebonden aan een vaste trainingslocatie en geeft daarom trainingen op locaties (in- en outdoor) die het beste aansluiten bij de klant.

Sporting Plus

Bijlestaal 48d

1721 PW Broek op Langedijk