Maak een afspraak
zakelijk-bedrijf-sporten.jpg

Bedrijfssporten

Bewegingsarmoede is een van de hoofdoorzaken van ziekteverzuim op de werkvloer. Vooral medewerkers met een zittend beroep melden zich vaak ziek. Niet voor niets wordt er steeds vaker gesproken over ‘zitten is het nieuwe roken’. Onderzoek toont aan dat wanneer een werknemer wekelijks sport, hij gemiddeld 12 dagen per jaar minder verzuimt! Bedrijfssporten aanbieden aan het personeel is dus zeker een investering voor de ondernemer die loont. Daarnaast versterkt samen sporten ook de band tussen het personeel onderling. Ze leren elkaar privé beter kennen en motiveren elkaar om wekelijks te blijven sporten.

Sporting Plus biedt bedrijfssporten in de vorm van Small group trainingen. Lessen die speciaal voor uw medewerkers worden aangeboden. Onder professionele begeleiding wordt er in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers getraind. Hierdoor is er veel aandacht voor houding en techniek.

Wilt u meer informatie, een offerte op maat of heeft u vragen over grotere aantallen, stuur dan een mail naar erik@sportingplus.nl

Sporting Plus

Bijlestaal 48d

1721 PW Broek op Langedijk