Maak een afspraak
ontspannings-massage.jpg

Ontspanningsmassage

Als ondernemer bent u gewend om hard te werken, meerdere dingen tegelijk te doen en vooral met uw hoofd bezig te zijn. Toch is het belangrijk om ook aandacht te schenken aan ontspanning. Uw hoofd weer even helemaal leeg te maken. Dit kan door te gaan sporten, want door inspanning komt u in een staat van ontspanning. Een ontspanningsmassage is echter ook een cadeau dat u aan uw lichaam kunt geven. Een weldaad voor uw lichaam en geest en zeker een must voor ondernemers die vaak te maken hebben met een hoge werkdruk en stress.

Wanneer de massage op de juiste manier wordt gegeven en het lichaam volledig ontspannen is, heeft de massage een weldadige invloed op de algehele gemoedsrust. De spieren komen los en afvalstoffen worden sneller en beter door het lichaam afgevoerd. Wanneer er sprake is van stress en/of vermoeidheid dan kan een massage helpen uw lichaam en geest tot rust te brengen zodat u zich na afloop energieker voelt, uw hoofd is leeg en de accu is weer opgeladen.

De ontspanningsmassages worden gegeven vanuit de holistische visie. De mens als een geheel: fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel. Ons lichaam weerspiegelt ons van binnen. Als het lichaam wordt gemasseerd, wordt er vaak ook een diepere laag geraakt. Door u bewust te worden en te accepteren hoe u zich op dit moment voelt en hoe uw leven (werk en privé) er op dat moment uit ziet, ontstaat er ruimte. Vanuit die ruimte krijgt u nieuwe inzichten en kunt u weloverwogen stappen en keuzes in uw leven maken.

Een massage heeft invloed op de spieren en gewrichten en betrekt hierbij de inwendige organen zoals zenuwen, bloedsomloop en de hormoonhuishouding. Bloed, lymfe en energie worden door een massage weer in beweging gebracht. Dit kan ontspannen, maar de massage kan u ook in contact brengen met pijn, vermoeidheid of met blokkades in het lichaam. Uw wordt bewust gemaakt van de oorsprong van een mogelijke onbalans.

Meer informatie en tarieven vindt u op www.mullermassage.nl

Sporting Plus

Bijlestaal 48d

1721 PW Broek op Langedijk