Maak een afspraak
blessure.jpg

MyLogenics en blessurebehandeling

Zitten wordt door onderzoekers ook wel het nieuwe roken genoemd. Een heftige uitspraak, maar zeker waar gezien het grote aantal nek-, schouder- en rugklachten waar zittende ondernemers mee kampen. Lichamelijke activiteit is het middel bij tal van lichamelijke en geestelijke klachten maar wat doet u als u al te maken hebt met bijvoorbeeld RSI klachten, een frozen shoulder of een pijnlijke nek?

Blessure behandeling door middel van Mylogenics (een nieuwe test- en behandeltechniek) is bijzonder succesvol en effectief én veel patiënten ervaren al na de eerste behandeling verbetering.

Met behulp van Mylogenics worden zwakke plekken (zogenaamde verklevingen) in het spierstelsel en het zenuwstelsel gelokaliseerd en door massage losgemaakt. Aangezien deze vastzittende spieren lange tijd geen wezenlijke functie hebben kunnen vervullen moeten deze als het ware weer geactiveerd worden, dit wordt bereikt door de desbetreffende spieren weer te belasten.

Een Mylogenics behandeling zorgt voor een snelle verlichting van de pijnklachten en versterkt de zwakke schakels, waardoor het functioneren in het dagelijkse leven verbeterd wordt en ook de sportprestaties aanzienlijk verbeteren. Het optimale resultaat van een Mylogenics behandeling wordt bereikt al deze gecombineerd wordt met een aangepast trainingsschema, advies over betere voeding en eventuele supplementen.

Veel traditionele behandelmethoden zijn gericht op het oplossen van problemen zonder daarbij voldoende aandacht te besteden aan het zoeken naar de oorzaak. Een Mylogenics behandeling combineert deze beide zaken met opmerkelijke resultaten.

Heeft u (vage) klachten zoals een pijnlijke nek, schouder of pols die u beletten om uw werk goed te kunnen doen en optimaal te bewegen? Maak dan een afspraak.

Sporting Plus

Bijlestaal 48d

1721 PW Broek op Langedijk